Wanneer u investeert in een sectionale garagepoort, is het van groot belang om te weten welke garantie u kunt verwachten. Een kwaliteitsgarantie biedt gemoedsrust en vertrouwen in uw aankoop. Bij [Bedrijfsnaam] begrijpen we het belang van betrouwbare garantievoorwaarden. Daarom bieden wij hoogwaardige sectionale garagepoorten met uitstekende garantievoorwaarden.

Onze garantie is gebaseerd op de erkende regels van de techniek en dekt gebreken in materiaal en fabricage. Als u een gebrek constateert, meldt u dit direct aan ons. We vragen u om de betreffende onderdelen naar ons terug te sturen voor inspectie. Vervolgens zorgen wij voor een snelle en betrouwbare garantieafhandeling.

Onze garantietermijn bedraagt tien jaar op de garagepoort en vier jaar op de elektrische aandrijving. Binnen deze periode dekt de garantie onderdelen waarvan de bruikbaarheid aanzienlijk is verminderd. Let op dat bepaalde onderdelen niet in aanmerking komen voor vervanging en dat kosten voor verzending, demontage en montage niet onder de garantie vallen.

Het hebben van betrouwbare garantievoorwaarden voor uw sectionale garagepoort is essentieel om uw rechten te beschermen en te zorgen voor een probleemloze werking van uw poort. Bij [Bedrijfsnaam] streven we naar kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat u kunt vertrouwen op de duurzaamheid en veiligheid van uw sectionale garagepoort.

Garantievoorwaarden Sectionale Garagepoorten

Om aanspraak te kunnen maken op garantie moeten de garagepoorten worden gebruikt volgens de voorziene toepassingen en moeten de montage- en gebruiksinstructies van de fabrikant worden gerespecteerd. Het is essentieel om de garantieclaimprocedure correct te volgen om ervoor te zorgen dat uw claim tijdig en nauwkeurig wordt verwerkt.

Enkele belangrijke punten met betrekking tot de garantievoorwaarden voor sectionale garagepoorten zijn:

 1. De garantie dekt geen defecten die voortvloeien uit normale slijtage, herstellingen uitgevoerd door onbevoegd personeel, afwijkingen in kleurechtheid bij kunststof coatings, defecten veroorzaakt door onvakkundige montage of onoordeelkundig gebruik, mechanische schade, onvoldoende onderhoud, schade door externe bronnen en normale veroudering.
 2. Om aanspraak te maken op garantie, dient u de betreffende defecte onderdelen naar ons op te sturen volgens onze garantie claim procedure.
 3. Uitgebreide garantiepakketten zijn beschikbaar voor extra bescherming en gemoedsrust.

Voor een gedetailleerd overzicht van onze garantievoorwaarden kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen bij het begrijpen van onze garantievoorwaarden en het bieden van de nodige ondersteuning voor uw sectionale garagepoort.

Garantievoorwaarden Details
Gebruiks- en montage-instructies De garagepoorten moeten worden gebruikt volgens de voorziene toepassingen en de montage- en gebruiksinstructies van de fabrikant moeten worden gevolgd.
Uitsluitingen De garantie dekt geen defecten veroorzaakt door normale slijtage, onvakkundige montage, onoordeelkundig gebruik, mechanische schade, onvoldoende onderhoud, schade door externe bronnen en normale veroudering.
Garantie claim procedure Voor het indienen van een garantieclaim dient u defective onderdelen volgens onze voorgeschreven procedure naar ons terug te sturen.
Uitgebreide garantiepakketten Wij bieden uitgebreide garantiepakketten aan voor extra bescherming en gemoedsrust.

Door te voldoen aan de garantievoorwaarden en door het juiste onderhoud te plegen, kunt u ervoor zorgen dat uw sectionale garagepoort optimaal blijft functioneren en beschermd is tegen eventuele gebreken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze garantievoorwaarden en hoe wij u kunnen helpen.

garantievoorwaarden sectionale garagepoort

Garantieafhandeling en -service voor Sectionale Poorten

Wanneer u te maken krijgt met defecte onderdelen aan uw sectionale poort, kunt u deze binnen de geldende garantietermijn naar ons opsturen. Wij zorgen ervoor dat u snel een vervangend onderdeel ontvangt. Onze garantieservice is betrouwbaar en gericht op het oplossen van eventuele problemen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze garantievoorwaarden.

garantie service sectionale poorten

Lange Garantieperiode en Betrouwbare Garantievoorwaarden

Wij begrijpen dat het hebben van een betrouwbare garantieperiode essentieel is bij het kiezen van uw sectionale garagepoort. Daarom bieden wij een lange garantieperiode van tien jaar op onze garagepoorten en vier jaar op de elektrische aandrijving. Met deze uitgebreide garantie laten wij zien dat wij geloven in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze producten.

Ons garantiebeleid is transparant en klantgericht. Wij streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en eventuele garantieclaims snel en effectief af te handelen. Onze betrouwbare garantievoorwaarden beschermen uw rechten en zorgen ervoor dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze garagepoorten.

Voordelen van onze lange garantieperiode:

 • Gemoedsrust: Met een garantieperiode van tien jaar hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele fabricagefouten of materiaaldefecten. Wij staan achter onze producten en bieden u gemoedsrust.
 • Bescherming: Onze garantie dekt een breed scala aan mogelijke problemen, zodat u gedekt bent als er zich onverwachte situaties voordoen.
 • Klantgerichtheid: Wij staan klaar om garantieclaims snel en adequaat af te handelen. Onze klantenservice is er om u te ondersteunen bij eventuele vragen of problemen.

Vertrouw op onze lange garantieperiode en betrouwbare garantievoorwaarden. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten en zetten ons in om uw tevredenheid te waarborgen.

lange garantieperiode

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze garantievoorwaarden en ontdek waarom wij de juiste keuze zijn voor uw sectionale garagepoort.

Fabrieksgarantie en Omvang van de Garantie

Onze fabrieksgarantie biedt bescherming tegen schade aan de goederen die wij leveren. Bij defecte of te vervangen onderdelen stellen wij kosteloos nieuwe onderdelen ter beschikking, op voorwaarde dat de defecte onderdelen aan ons worden geretourneerd.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de fabrieksgarantie bepaalde uitzonderingen heeft. Zo vallen verlichting, batterijen, zekeringen, eindschakelaars en sleepcontacten niet onder de garantie. De kosten voor verzending, demontage en montage van vervangende onderdelen zijn tevens voor rekening van de klant.

Let op: apparatuur of onderdelen die worden vervangen in het kader van garantie worden eigendom van ons bedrijf.

Als erkend fabrikant streven wij ernaar om onze klanten hoogwaardige producten te leveren. Onze fabrieksgarantie is een weerspiegeling van onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Fabrieksgarantie

Omvang van de Garantie

De omvang van de fabrieksgarantie houdt in dat wij verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit en de werking van de geleverde goederen. Mocht er sprake zijn van een defect of schade als gevolg van productiefouten, dan zullen wij dit zo snel mogelijk oplossen.

Het is belangrijk om op te merken dat bepaalde situaties niet onder de garantie vallen, zoals schade veroorzaakt door onjuist gebruik, onjuiste installatie of normale slijtage. Daarom is het van cruciaal belang dat klanten de juiste montage- en gebruiksinstructies volgen om aanspraak te kunnen maken op de garantie.

Onze fabrieksgarantie is bedoeld om klanten gemoedsrust te bieden bij de aankoop van onze producten. Wij streven ernaar om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat klanten tevreden zijn met hun aankoop.

Garantieperiode en Vernieuwing van de Garantie

De garantietermijn van tien jaar op de garagepoort en vier jaar op de elektrische aandrijving gaat in op de leveringsdatum. De garantietermijn wordt niet verlengd of vernieuwd door reparatie of vernieuwen van defecte onderdelen. Het is belangrijk om te weten dat het recht op garantie kan vervallen als de garagepoort niet volgens de voorgeschreven manier wordt gebruikt of als de montage- en gebruiksinstructies niet worden opgevolgd.

Het is essentieel om de garantietermijn en de voorwaarden van de garantie te begrijpen om uw rechten te beschermen. De garantietermijn van tien jaar op de garagepoort en vier jaar op de elektrische aandrijving begint op de leveringsdatum. Deze termijn biedt u gemoedsrust en de zekerheid dat u gedurende deze periode recht heeft op eventuele reparaties of vervanging van defecte onderdelen.

“Het is belangrijk om te weten dat de garantietermijn niet wordt verlengd of vernieuwd door reparaties of het vervangen van defecte onderdelen.”

Als u merkt dat er iets mis is met uw garagepoort, zoals een defect onderdeel of een storing, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te melden. Neem contact op met onze klantenservice en zij zullen u begeleiden in het proces van het indienen van een garantieclaim en het verkrijgen van de benodigde reparaties of vervanging.

Het is echter van cruciaal belang om te beseffen dat het recht op garantie kan vervallen als de garagepoort niet volgens de voorgeschreven manier wordt gebruikt. Het is essentieel om de montage- en gebruiksinstructies zorgvuldig op te volgen om de geldigheid van de garantie te behouden.

Onderhoud en Garantie

Het behouden van de garantie op uw sectionale garagepoort vereist regelmatig onderhoud. Het niet naleven van de onderhoudsvoorschriften kan leiden tot het vervallen van de garantie. Zorg er daarom voor dat u de juiste onderhoudsprocedures volgt en neem contact met ons op voor gedetailleerde informatie over het onderhoud en de garantievoorwaarden van uw specifieke garagepoortmodel.

Goed onderhoud van uw sectionale garagepoort is essentieel om de levensduur en betrouwbaarheid ervan te waarborgen. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kunt u mogelijke problemen identificeren en deze tijdig oplossen, waardoor u onnodige reparatiekosten en uitvaltijd kunt voorkomen.

Onderhoudsprocedures voor uw sectionale garagepoort

Hieronder volgen enkele belangrijke onderhoudsprocedures voor uw sectionale garagepoort:

 • Maak regelmatig de geleiderails en scharnierpunten schoon om vuil en stof te verwijderen.
 • Smeer de bewegende onderdelen, zoals scharnieren en rollers, regelmatig met een geschikt smeermiddel om wrijving te verminderen.
 • Controleer de bevestigingen en schroeven om ervoor te zorgen dat alle verbindingen stevig en veilig zijn.
 • Inspecteer de afdichtingen en rubbers om te controleren op eventuele scheuren of beschadigingen.
 • Reinig de buitenkant van de garagepoort met een mild reinigingsmiddel en een zachte borstel om vuil en vlekken te verwijderen.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de specifieke onderhoudsinstructies van uw garagepoortmodel, die in de handleiding worden vermeld. Deze instructies kunnen variëren op basis van het type materiaal en de technische specificaties van uw garagepoort.

Door regelmatig onderhoud uit te voeren en de handleiding te volgen, kunt u de levensduur van uw sectionale garagepoort verlengen en ervoor zorgen dat deze optimaal blijft functioneren. Neem bij vragen over het onderhoud of de garantievoorwaarden van uw garagepoort altijd contact met ons op voor deskundig advies.

garantievoorwaarden sectionale garagepoort

Onze garantievoorwaarden in een overzicht:

Garantieperiode: 10 jaar op de garagepoort en 4 jaar op de elektrische aandrijving
Wat wordt gedekt: Gebreken in materiaal en fabricage
Wat wordt niet gedekt: Normale slijtage, onvakkundige montage of onoordeelkundig gebruik, schade door externe bronnen
Garantieafhandeling: Vervangende onderdelen worden direct teruggestuurd

Wij streven ernaar om een probleemloze garantieafhandeling te bieden en staan klaar om eventuele vragen of problemen met betrekking tot uw garantievoorwaarden aan te pakken. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze onderhouds- en garantieservices voor sectionale garagepoorten.

Problemen en Oplossingen met Sectionale Poorten

Sectionale poorten zijn een essentieel onderdeel van veel huizen en bedrijven. Ze bieden veiligheid, gemak en bescherming voor voertuigen en eigendommen. Helaas kunnen sectionale poorten soms problemen veroorzaken. Het is belangrijk om deze problemen snel op te lossen om ervoor te zorgen dat uw sectionale poort optimaal blijft functioneren. Hieronder volgen enkele veelvoorkomende problemen en mogelijke oplossingen voor sectionale poorten:

Piepende of krakende geluiden

Een veelvoorkomend probleem bij sectionale poorten is piepende of krakende geluiden tijdens het openen of sluiten. Dit kan worden veroorzaakt door versleten of losse onderdelen, zoals scharnieren of rollers. Het is aan te raden om deze onderdelen regelmatig te smeren met een geschikt smeermiddel om wrijving te verminderen en geluidsoverlast te voorkomen.

Poorten die niet meer openen of sluiten

Als uw sectionale poort niet meer opent of sluit, kan dit verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld te maken hebben met een probleem met de elektrische aandrijving, een defecte afstandsbediening of een vastgelopen mechanisme. Het is raadzaam om een professionele monteur in te schakelen om de oorzaak van het probleem te achterhalen en de nodige reparaties uit te voeren.

Poorten die niet goed sluiten en weer open gaan

Als uw sectionale poort niet goed sluit en na enige tijd weer open gaat, kan dit duiden op een probleem met de veiligheidssensoren. Deze sensoren zijn ontworpen om de poort te stoppen en terug te laten gaan als er een obstakel wordt gedetecteerd. Controleer de positie en uitlijning van de sensoren en verwijder eventuele obstakels in het sensorgebied. Als het probleem aanhoudt, is het raadzaam om professionele hulp in te schakelen.

Niet-werkende afstandsbedieningen

Als uw afstandsbediening niet wordt herkend door de sectionale poort, kan dit te wijten zijn aan een aantal factoren. Controleer eerst of de batterijen van de afstandsbediening nog voldoende energie hebben. Vervang indien nodig de batterijen. Als dit het probleem niet oplost, kunnen er problemen zijn met de ontvanger van de poort. Schakel een professional in om de ontvanger te onderzoeken en repareren indien nodig.

Samengevat kunnen sectionale poorten problemen veroorzaken zoals piepende geluiden, niet-werkende afstandsbedieningen en poorten die niet goed sluiten. Het is belangrijk om deze problemen snel en adequaat op te lossen om ervoor te zorgen dat uw sectionale poort veilig en betrouwbaar blijft functioneren. Schakel indien nodig professionele hulp in om de problemen grondig aan te pakken.

Sectionale poort problemen

Probleem Oplossing
Piepende of krakende geluiden Regelmatig smeren van scharnieren en rollers
Poorten die niet meer openen of sluiten Professionele monteur inschakelen voor reparaties
Poorten die niet goed sluiten en weer open gaan Controleer en onderhoud de veiligheidssensoren
Niet-werkende afstandsbedieningen Vervang batterijen en controleer ontvanger

Veer- en Kabelvervanging voor Sectionale Poorten

Het kan nodig zijn om de veren en kabels van een sectionale poort te vervangen als ze defect zijn. Gesprongen veren of versleten kabels kunnen ervoor zorgen dat de poort niet meer goed functioneert. Het vervangen van veren en kabels moet worden uitgevoerd door een professional om schade te voorkomen. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren aan de veren en kabels om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de sectionale poort te waarborgen.

De veren en kabels zijn essentiële onderdelen van een sectionale poort en spelen een cruciale rol bij het openen en sluiten. Als de veren beschadigd zijn, kan de poort zwaar aanvoelen of mogelijk helemaal niet openen. Evenzo, als de kabels versleten zijn, kan de poort niet goed sluiten en kan er een gevaarlijke situatie ontstaan. Daarom is het belangrijk om de veren en kabels regelmatig te inspecteren en indien nodig te vervangen.

Het vervangen van de veren en kabels van een sectionale poort is geen eenvoudige taak en vereist specifieke kennis en ervaring. Het is sterk aanbevolen om dit over te laten aan een professional met expertise op het gebied van garagepoorten. Een professionele technicus kan de juiste veren en kabels selecteren en deze op de juiste manier installeren, waardoor de veiligheid en functionaliteit van de sectionale poort worden gewaarborgd.

Belang van regelmatig onderhoud

Naast het vervangen van defecte veren en kabels, is regelmatig onderhoud van de sectionale poort essentieel. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kunnen potentiële problemen vroegtijdig worden geïdentificeerd en verholpen, waardoor dure reparaties in de toekomst kunnen worden voorkomen. Bovendien draagt regelmatig onderhoud bij aan de levensduur van de veren en kabels, waardoor de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de sectionale poort worden verlengd.

“Regelmatig onderhoud voorkomt problemen en zorgt ervoor dat uw sectionale poort te allen tijde goed functioneert. Het is belangrijk om de veren en kabels te controleren op tekenen van slijtage, zoals roest, breuken of losse bevestigingen. Indien nodig moeten deze componenten tijdig worden vervangen om mogelijke storingen te voorkomen.”

Om de veer- en kabelvervanging voor sectionale poorten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, raden wij aan om periodiek onderhoud uit te voeren volgens de voorschriften van de fabrikant. Dit omvat het smeren van bewegende onderdelen, controleren op losse bevestigingen en het uitvoeren van visuele inspecties. Vergeet niet om veiligheidsvoorzorgsmaatregelen te nemen bij het uitvoeren van onderhoud of reparaties aan de sectionale poort.

Conclusie

Het hebben van betrouwbare garantievoorwaarden voor uw sectionale garagepoort is van essentieel belang om uw rechten te beschermen en te zorgen voor een probleemloze werking van uw poort. Bij het kiezen van een gerenommeerde fabrikant en het volgen van de voorgeschreven onderhouds- en gebruiksinstructies, kunt u vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van uw sectionale garagepoort.

Onze garantievoorwaarden bieden u de gemoedsrust dat uw garagepoort gedekt is tegen gebreken in materiaal en fabricage. Bij het optreden van problemen kunt u rekenen op onze snelle en betrouwbare garantieafhandeling en servicediensten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze garantievoorwaarden en services. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige ondersteuning. Vertrouw op onze expertise en geniet van een probleemloze ervaring met uw sectionale garagepoort.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *