Sectionaalpoorten zijn een ideale keuze voor garages. Ze bieden hoogwaardige kwaliteit, maatwerk design en geavanceerde automatisering. Met een breed scala aan opties, zoals afmetingen, kleuren, afwerkingen en geïntegreerde loopdeuren, kunt u de perfecte sectionaalpoort vinden die past bij uw behoeften. De prijzen kunnen variëren, met een startprijs van €799, inclusief btw.

Maatwerk sectionaalpoorten

Onze maatwerk sectionaalpoorten kunnen volledig worden aangepast aan uw wensen. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen, RAL kleurcodes, afwerkingen en zelfs een geïntegreerde loopdeur. We bieden tevens extra bestelmogelijkheden ten opzichte van standaard voorraad garagepoorten. De levertermijn voor maatwerk sectionaalpoorten bedraagt maximaal 9 weken.

Wanneer u kiest voor maatwerk sectionaalpoorten, heeft u de vrijheid om de poort volledig af te stemmen op uw specifieke behoeften en voorkeuren. Door de vele opties op het gebied van afmetingen, kleuren, afwerkingen en de mogelijkheid tot het integreren van een loopdeur, kunt u een unieke en functionele toevoeging aan uw woning of bedrijfspand creëren.

Afmetingen: Onze maatwerk sectionaalpoorten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat ze perfect passen bij de exacte grootte van uw garage. Of u nu een standaardmaat nodig heeft of een grotere maatwerkpoort, wij kunnen aan uw behoeften voldoen.

Kleuren: U kunt kiezen uit een breed scala aan RAL kleurcodes om ervoor te zorgen dat uw sectionaalpoort naadloos past bij de stijl en uitstraling van uw gebouw. Of u nu een traditionele of moderne look wenst, er is altijd een kleur die aan uw wensen voldoet.

Afwerkingen: Naast de afmetingen en kleuren, bieden wij ook verschillende afwerkingsopties voor uw maatwerk sectionaalpoort. Of u nu een gladde afwerking, een houtnerfstructuur of iets anders verkiest, wij kunnen aan uw specifieke esthetische voorkeuren voldoen.

Geïntegreerde loopdeur: Als extra functionaliteit kunt u ervoor kiezen om een geïntegreerde loopdeur toe te voegen aan uw sectionaalpoort. Dit maakt het gemakkelijk om uw garage binnen te gaan zonder de gehele poort te hoeven openen.

Onze maatwerk sectionaalpoorten bieden een unieke mogelijkheid om een poort te creëren die perfect past bij uw individuele behoeften en smaak. Of u nu op zoek bent naar een poort voor uw woning, bedrijfspand of andere toepassing, wij kunnen u voorzien van hoogwaardige maatwerkoplossingen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Kwaliteit en kenmerken

Onze sectionaalpoorten van het merk HB ProLine bieden kwaliteit van het hoogste niveau. Met verschillende kenmerken zorgen we ervoor dat onze poorten voldoen aan uw verwachtingen en behoeften.

Kenmerken van onze sectionaalpoorten:

 • Dubbelwandige panelen met een dikte van 40mm voor stevigheid en isolatie.
 • Gevuld met polyurethaanschuim voor optimale warmte-isolatie.
 • Beperkte inbouwhoogte van 130mm, perfect voor ruimtes met beperkte ruimte.
 • Voorzien van een EPDM rubberen afdichting voor volledige luchtdichtheid.

Bij HB ProLine hechten we veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Daarom bieden we 5 jaar garantie op zowel de panelen als de profielen van onze sectionaalpoorten.

Bent u op zoek naar een sectionaalpoort van topkwaliteit met deze kenmerken? Kijk niet verder dan HB ProLine. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voorbeeld van de HB ProLine sectionaalpoort

kwaliteit sectionaalpoorten

De afbeelding hierboven toont een voorbeeld van de HB ProLine sectionaalpoort, met dubbelwandige panelen en een strakke afwerking. Deze poort is representatief voor de hoge kwaliteit en kenmerken waar HB ProLine voor staat.

Veiligheid en beveiliging

Veiligheid is van groot belang bij het kiezen van een sectionaalpoort. Onze sectionaalpoorten zijn speciaal ontworpen met veiligheid en beveiliging in gedachten. We begrijpen dat het beschermen van uw eigendommen en het waarborgen van de veiligheid van uw gezin prioriteit heeft.

Onze sectionaalpoorten zijn voorzien van hoogwaardig inbraakwerend beslag dat een extra laag bescherming biedt tegen inbraken en indringers. De individueel vergrendelbare panelen zorgen ook voor extra veiligheid, omdat elke sectie afzonderlijk kan worden vergrendeld.

Daarnaast hebben al onze sectionaalpoorten veerbreukbeveiliging. Dit betekent dat de deur veilig blijft functioneren, zelfs in geval van veerbreuk. We bieden twee opties voor veerbreukbeveiliging: beveiliging aan beide zijden met afzonderlijke veerbreukbeveiligingssystemen of twee torsieveren voor extra betrouwbaarheid.

veiligheid en beveiliging

Kenmerken:

 • Inbraakwerend beslag voor extra beveiliging
 • Individueel vergrendelbare panelen
 • Veerbreukbeveiliging voor veilig gebruik

Met onze sectionaalpoorten kunt u met een gerust hart uw auto, gereedschap en andere waardevolle spullen opbergen, wetende dat ze goed beveiligd zijn.

Isolatie en energie-efficiëntie

Onze sectionaalpoorten bieden uitstekende isolatie en energie-efficiëntie. De dubbelwandige panelen hebben een hoge warmte-isolatie en zijn gevuld met polyurethaanschuim. Ze zorgen voor een goede luchtdichtheid, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd. Dit resulteert in een koelere garage in de zomer en een warmere en comfortabele ruimte in de winter.

Met de toenemende aandacht voor energiebesparing is het belangrijk om te investeren in isolatie voor uw woning, inclusief uw garage. De isolerende eigenschappen van onze sectionaalpoorten dragen bij aan het creëren van een energie-efficiënte omgeving, waarbij de temperatuur beter gereguleerd wordt en de verwarmings- en koelingskosten worden verlaagd.

“Onze sectionaalpoorten zijn ontworpen met duurzaamheid en energie-efficiëntie in gedachten. Ze voldoen aan de hoogste normen voor isolatie en zorgen voor een comfortabele omgeving in uw garage, ongeacht het seizoen. Daarnaast dragen ze bij aan het verminderen van uw energieverbruik en het verlagen van uw energiekosten.”

De dubbelwandige panelen van onze sectionaalpoorten zijn gevuld met polyurethaanschuim, een materiaal dat bekend staat om zijn uitstekende isolerende eigenschappen. Dit schuim zorgt voor een effectieve thermische barrière en minimaliseert warmteverlies doorheen de poort.

Daarnaast zorgen de luchtdichte afdichtingen rondom de panelen voor extra isolatie. Deze afdichtingen voorkomen dat er koude lucht van buiten kan binnendringen en dat warme lucht kan ontsnappen, waardoor de energie-efficiëntie van de sectionaalpoorten wordt gemaximaliseerd.

isolatie

De combinatie van dubbelwandige panelen en luchtdichtheid maakt onze sectionaalpoorten een ideale keuze voor mensen die streven naar een energiezuinige woning. Deze poorten helpen de temperatuur in uw garage op een comfortabel niveau te houden, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde impact op het milieu.

Daarnaast heeft de isolatie van onze sectionaalpoorten nog een extra voordeel. Het beperkt het geluid van buitenaf, waardoor uw garage een rustige en stille omgeving wordt. Dit is vooral merkbaar als de garage grenst aan woongebieden of woonruimtes binnen uw woning.

Maatwerk en ontwerpopties

Onze sectionaalpoorten bieden veel maatwerk- en ontwerpopties. U kunt kiezen uit verschillende kleuren voor de buitenzijde van de panelen en verschillende ontwerpen, zoals horizontale profielen, stucdesign, houtnerfstructuur en meer. We bieden ook de mogelijkheid om ramen toe te voegen aan de panelen. Met onze sectionaalpoorten kunt u uw garagepoort volledig aanpassen aan uw stijl en smaak.

maatwerk en ontwerpopties

Maatwerk opties Ontwerpopties
 • Afmetingen
 • Kleuren
 • Afwerkingen
 • Geïntegreerde loopdeur
 • Horizontale profielen
 • Stucdesign
 • Houtnerfstructuur
 • Ramen toevoegen

Met maatwerkopties kunt u de afmetingen van uw sectionaalpoort aanpassen aan uw specifieke behoeften. U kunt kiezen uit verschillende kleuren voor de buitenzijde van de panelen, zodat de poort perfect past bij de stijl van uw huis. Daarnaast bieden we verschillende afwerkingen, zoals gladde oppervlakken of reliëfpanelen met houtnerfstructuur.

Wat betreft ontwerpopties, kunt u kiezen uit verschillende profielontwerpen, zoals horizontale profielen die een moderne uitstraling geven aan uw garage. Daarnaast bieden we stucdesigns die de poort een elegante en luxueuze uitstraling geven. Als u extra lichtinval wilt, bieden we ook de mogelijkheid om ramen toe te voegen aan de panelen.

Dankzij de maatwerk- en ontwerpopties van onze sectionaalpoorten kunt u een unieke en persoonlijke touch toevoegen aan uw garage. Of u nu op zoek bent naar een moderne, klassieke of landelijke uitstraling, bij ons vindt u alle mogelijkheden om uw garagepoort volledig naar uw wensen vorm te geven.

Montage en installatie

Het plaatsen van een sectionaalpoort vereist nauwkeurig maatwerk en specifieke technische kennis. Bij de installatie van een sectionaalpoort is het van groot belang om ervoor te zorgen dat deze correct gemonteerd wordt. Een foutieve installatie kan immers leiden tot problemen met de werking en veiligheid van de poort.

Bij Naam Bedrijf begrijpen we het belang van een professionele installatie. Daarom raden we altijd aan om de montage van uw sectionaalpoort over te laten aan onze ervaren installateurs. Onze vakmensen hebben de benodigde expertise en ervaring om de poort op de juiste manier te monteren, zodat u er jarenlang probleemloos van kunt genieten.

“Een correcte montage van de sectionaalpoort is essentieel voor een optimale werking en duurzaamheid. Onze professionele installateurs zorgen voor een vakkundige plaatsing, waarbij ze rekening houden met alle technische aspecten.”

We begrijpen echter ook dat sommige klanten graag zelf de montage willen uitvoeren. Daarom bieden we een duidelijke stap voor stap handleiding voor zelfmontage aan. In deze handleiding vindt u gedetailleerde instructies en illustraties die u begeleiden bij elke stap van de installatie.

Let op: Het zelf monteren van een sectionaalpoort vereist een goede technische kennis en ervaring. Als u twijfelt over uw vaardigheden of als u geen ervaring heeft met het monteren van deze poorten, raden we ten zeerste aan om de installatie over te laten aan professionele installateurs.

Tijdens de installatie kunt u altijd rekenen op telefonische en e-mailondersteuning van onze technische experts. Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben bij specifieke stappen in het montageproces, dan staan wij klaar om u te assisteren.

montage

Wanneer u ervoor kiest om de montage door onze professionele installateurs te laten verzorgen, kunt u erop vertrouwen dat de sectionaalpoort precies volgens de specificaties en veiligheidsnormen wordt geïnstalleerd. Dit bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat uw sectionaalpoort optimaal functioneert.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de montage en installatie van onze sectionaalpoorten. Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

Prijs en offerte

De prijs van een sectionaalpoort kan variëren afhankelijk van de afmetingen, opties en maatwerk. Bij ons kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een sectionaalpoort op maat. Onze adviseurs staan klaar om u te voorzien van advies en prijsvoorstellen die aansluiten bij uw wensen en budget.

Conclusie

Samenvattend bieden sectionaalpoorten hoogwaardige kwaliteit, maatwerk design en geavanceerde automatisering voor uw garage. Dankzij de maatwerkopties kunt u de poort volledig aanpassen aan uw behoeften en voorkeuren, inclusief de afmetingen, kleuren en afwerkingen. Daarnaast zorgen de veiligheidskenmerken, zoals inbraakwerend beslag en veerbreukbeveiliging, voor extra gemoedsrust.

De sectionaalpoorten hebben uitstekende isolatie-eigenschappen dankzij de dubbelwandige panelen en het polyurethaanschuim. Dit zorgt voor een goede warmte-isolatie en luchtdichtheid, waardoor uw garage energie-efficiënter wordt. Met onze sectionaalpoorten kunt u uw ruimte het hele jaar door comfortabel gebruiken.

Voor een offerte op maat en advies kunt u contact met ons opnemen. Onze deskundige adviseurs zijn er om u te helpen bij het kiezen van de juiste sectionaalpoort voor uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van sectionaalpoorten!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *