Op zoek naar hoogwaardige garagedeuren met een stijlvol design? Different Doors biedt maatwerk garagedeuren die aan al uw wensen voldoen. Of u nu houdt van een garagedeur van massief hout of een onderhoudsarm stalen exemplaar, bij ons vindt u diverse typen garagedeuren van uitstekende kwaliteit. We bieden maatwerkopties zoals houten sectionaaldeuren en openslaande garagedeuren, zodat u een garagedeur kunt kiezen die perfect past bij de stijl van uw huis.

Bij Different Doors heeft u volledige keuze in kleur, maat en uitstraling van uw garagedeur. We hechten veel waarde aan goede isolatie en veiligheid. Bovendien zorgen onze ervaren monteurs voor een snelle installatie van uw nieuwe garagedeur. Kies voor Different Doors en geniet van garagedeuren die perfect passen bij uw huis en uw persoonlijke stijl.

Garagedeuren van hoge kwaliteit en stijlvol design. Different Doors zorgt voor maatwerk, installatie en uitstekende service.

Maatwerk garagedeuren van Different Doors

Different Doors is gespecialiseerd in het bieden van maatwerk garagedeuren van hoge kwaliteit en stijlvol design. Met diverse typen garagedeuren, zoals houten sectionaaldeuren en openslaande garagedeuren, kunnen ze voldoen aan al uw wensen en smaak. Of u nu verticale of horizontale panelen, smalle of brede houten latjes, of een garagedeur die perfect geïntegreerd is in de houten gevel wilt, Different Doors kan uw dromen waarmaken.

Different Doors biedt:

 • Garagedeuren op maat uit eigen productie
 • Volledige keuze in kleur, maat en uitstraling
 • Goede isolatie en veiligheid
 • Snelle installatie door hun montageteam
 • 10 jaar garantie

Different Doors begrijpt dat geen enkele woning hetzelfde is en biedt daarom maatwerkoplossingen. Ze luisteren naar uw specifieke behoeften en ontwerpen garagedeuren die perfect passen bij uw huis. Met Different Doors kunt u vertrouwen op hoogwaardige garagedeuren die zorgen voor een veilige en stijlvolle entree tot uw woning.

maatwerk garagedeuren

“Different Doors biedt maatwerk garagedeuren van hoge kwaliteit en stijlvol design.”

Kwaliteit en functionaliteit van Different Doors garagedeuren

Different Doors streeft naar hoge kwaliteit en functionaliteit in al hun garagedeuren. Ze werken met hoogwaardige materialen en bieden garagedeuren met goede isolatie en veiligheid. De garagedeuren worden op maat gemaakt en kunnen volledig worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. Met hun eigen productie en innovatieve oplossingen kunnen ze deuren leveren die uniek zijn en nergens anders verkrijgbaar. Bovendien garandeert Different Doors 10 jaar garantie op al hun garagedeuren.

kwaliteit en functionaliteit van Different Doors garagedeuren

De garagedeuren van Different Doors worden vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen in gedachten. Ze maken gebruik van duurzame en duurzame materialen om ervoor te zorgen dat uw garagedeur lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Bovendien bieden ze uitstekende isolatie, wat resulteert in een energiezuinige woning en lagere energiekosten.

Veiligheid is een prioriteit bij Different Doors. Hun garagedeuren zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals multi-point vergrendelingssystemen en sterke materialen om inbraak te voorkomen. Zo kunt u met een gerust hart uw huis verlaten, wetende dat uw garage goed beveiligd is.

Wat Different Doors echt onderscheidt, is hun vermogen om garagedeuren op maat te maken. Of het nu gaat om de afmetingen, het design, de kleur of de afwerking, u kunt uw garagedeur volledig personaliseren om aan uw unieke voorkeuren te voldoen. Ze hebben een breed scala aan ontwerpopties om uit te kiezen, van moderne strakke lijnen tot klassieke houten texturen.

De garagedeuren van Different Doors zijn een perfecte combinatie van kwaliteit, functionaliteit en esthetiek. Ze zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de algehele uitstraling van uw huis.

Maatwerk garagedeuren die aan uw behoeften voldoen

Wanneer u kiest voor Different Doors, kunt u erop vertrouwen dat uw garagedeur perfect zal passen bij uw wensen en behoeften. Ze luisteren naar uw specifieke vereisten en creëren een garagedeur op maat die voldoet aan uw verwachtingen. Of u nu een traditionele of moderne stijl verkiest, Different Doors heeft de expertise en ervaring om aan uw eisen te voldoen.

Met Different Doors bent u verzekerd van een garagedeur van topkwaliteit die perfect functioneert en lang meegaat. Ze begrijpen het belang van een goed functionerende garagedeur en zorgen ervoor dat deze soepel opent en sluit, zelfs na jaren van gebruik.

De focus op kwaliteit en functionaliteit is wat Different Doors onderscheidt van andere aanbieders van garagedeuren. Ze hebben een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van vakmanschap en klanttevredenheid, en streven er altijd naar om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Different Doors hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze gebruiken materialen met een lage CO2-uitstoot en minimaliseren afval in hun productieproces. Bovendien zijn hun garagedeuren energiezuinig, wat resulteert in een lagere ecologische voetafdruk voor uw woning.

Als u op zoek bent naar garagedeuren van hoogwaardige kwaliteit, uitstekende functionaliteit en een scala aan maatwerkmogelijkheden, dan is Different Doors de ideale keuze. Met hun focus op kwaliteit, isolatie en veiligheid kunt u erop vertrouwen dat u een garagedeur van de hoogste standaard ontvangt.

Stijlvolle garagedeuren voor uw woning

Different Doors biedt stijlvolle garagedeuren die uw woning een elegante uitstraling geven. Met hun diverse ontwerpen en maatwerkmogelijkheden kunnen ze garagedeuren maken die perfect passen bij uw woning en designvoorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een witte openslaande garagedeur of een design garagedeur van massief hout, Different Doors kan uw wensen realiseren. Ze hebben verschillende foto’s en referentieprojecten beschikbaar om u te inspireren en u te laten zien wat er mogelijk is.

Bij Different Doors begrijpen we dat uw woning uniek is en dat u graag een garagedeur wilt die bij de stijl en uitstraling van uw huis past. Daarom bieden wij een ruime keuze aan stijlvolle garagedeuren, zodat u de perfecte garagedeur kunt vinden die uw woning complementeert.

Onze garagedeuren worden op maat gemaakt volgens uw specificaties en designvoorkeuren. Of u nu een moderne, strakke garagedeur wilt of juist een klassieke garagedeur met authentieke details, ons team van experts staat voor u klaar om aan al uw wensen te voldoen.

Als u twijfelt over het juiste ontwerp voor uw woning, kunt u bij ons inspiratie opdoen met behulp van onze uitgebreide foto’s en referentieprojecten. Zo kunt u zien hoe onze stijlvolle garagedeuren er in verschillende situaties uitzien en welke mogelijkheden er zijn.

Onze stijlvolle garagedeuren zijn niet alleen een mooie toevoeging aan uw woning, maar bieden ook praktische voordelen. Ze zijn sterk, duurzaam en veilig, en zorgen ervoor dat uw garage goed geïsoleerd is. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een comfortabele en stijlvolle garage.

Met Different Doors kunt u vertrouwen op kwaliteit en vakmanschap. Onze garagedeuren worden gemaakt met hoogwaardige materialen en worden met zorg en oog voor detail geproduceerd. Zo bent u verzekerd van een garagedeur die niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat.

Kies voor Different Doors en geef uw woning een stijlvolle en elegante uitstraling met onze garagedeuren van hoge kwaliteit en maatwerkdesign.

Voorbeelden van stijlvolle garagedeuren

Om u een idee te geven van de mogelijkheden, hebben we hieronder enkele voorbeelden van stijlvolle garagedeuren:

 • Een moderne garagedeur met een strak ontwerp en een gladde afwerking.
 • Een klassieke garagedeur met authentieke details, zoals panelen en sierlijsten.
 • Een design garagedeur van massief hout met een uniek patroon.
 • Een eigentijdse garagedeur met glas-in-loodramen voor een extra luxe uitstraling.

“De stijlvolle garagedeuren van Different Doors hebben mijn woning echt naar een hoger niveau getild. Het design is prachtig en de kwaliteit is uitstekend. Ik ben er ontzettend blij mee!” – Anna, tevreden klant

Verschillende typen garagedeuren bij Different Doors

Different Doors biedt een breed scala aan typen garagedeuren om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen. Ze hebben onder andere sectionale garagedeuren, elektrische garagedeuren en geïsoleerde garagedeuren in hun assortiment. Elk type garagedeur kan volledig worden aangepast aan uw specificaties en designvoorkeuren.

Sectionale garagedeuren zijn een populaire keuze vanwege hun gebruiksgemak en ruimtebesparing. Deze garagedeuren bestaan uit verschillende panelen die verticaal openschuiven en zo de ruimte in uw garage optimaal benutten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, zodat u een garagedeur kunt kiezen die perfect bij de stijl van uw huis past.

Elektrische garagedeuren bieden het gemak van automatische bediening. Met een druk op de knop opent en sluit de garagedeur moeiteloos. Dit is vooral handig bij slecht weer of als u veel in- en uitrijdt. Different Doors biedt verschillende opties voor elektrische garagedeuren, inclusief afstandsbediening en verschillende beveiligingsfuncties.

Geïsoleerde garagedeuren zijn ideaal als u uw garage wilt gebruiken voor andere doeleinden, zoals een hobbyruimte of een thuiskantoor. Deze garagedeuren zijn speciaal ontworpen om warmteverlies te minimaliseren, waardoor de temperatuur in uw garage stabiel blijft. Dit draagt bij aan energiebesparing en comfort in uw huis.

sectionale garagedeur

Diverse designs en kleuropties voor garagedeuren

Bij Different Doors heeft u keuze uit diverse designs en kleuropties om uw garagedeur naar wens aan te passen. Of u nu op zoek bent naar een warme houtstructuur of een modern aluminium frame, Different Doors biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw garagedeur een unieke uitstraling te geven.

garagedeuren met diverse designs en kleuropties

Diverse designs

Voor liefhebbers van natuurlijke materialen biedt Different Doors houten garagedeuren met verschillende houtstructuren en reliëfs. Deze houten garagedeuren creëren een warm en exclusief uiterlijk dat perfect past bij een landelijke of klassieke woningstijl.

Aluminium frame

Naast houten garagedeuren heeft Different Doors ook garagedeuren met een strak aluminium frame. Deze garagedeuren kunnen worden gevuld met verschillende vullingen en beglazingen, waardoor u eindeloze variatiemogelijkheden heeft. Van een transparante beglazing tot een solide paneel, u kunt uw garagedeur volledig aanpassen aan uw smaak en wensen.

Daarnaast biedt Different Doors diverse kleuren voor zowel de houten als aluminium garagedeuren. U kunt kiezen uit standaardkleuren zoals wit, grijs en zwart, maar ook specifieke kleurwensen zijn mogelijk. Zo kan uw garagedeur volledig worden afgestemd op de stijl van uw woning.

Met Different Doors heeft u de vrijheid om een garagedeur te ontwerpen die perfect past bij uw smaak en bij de uitstraling van uw woning.

Opties en accessoires voor garagedeuren

Different Doors biedt verschillende opties en accessoires om uw garagedeur aan te passen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Met deze extra opties kunt u uw garagedeur personaliseren en aanpassen aan uw wensen.

Handbediening of elektrische motor

U heeft de keuze tussen handbediening of bediening met een elektrische motor voor uw garagedeur. Met handbediening kunt u de deur handmatig openen en sluiten, terwijl een elektrische motor het gemak biedt van automatische bediening op afstand. Zo kunt u met één druk op de knop uw garagedeur openen en sluiten.

Kleurkeuze

Different Doors biedt vrijwel onbeperkte kleuropties voor uw garagedeur. U kunt kiezen uit diverse standaardkleuren, maar ook uw garagedeur in een specifieke kleur laten spuiten. Zo kunt u de kleur perfect afstemmen op de stijl van uw woning.

Vensters

Daarnaast zijn er verschillende soorten vensters beschikbaar voor uw garagedeur. U kunt kiezen uit diverse ontwerpen en stijlen die passen bij uw smaak en voorkeuren. Vensters kunnen niet alleen zorgen voor een mooie uitstraling, maar ook voor extra lichtinval in uw garage.

Inbraakbeveiliging

Different Doors biedt diverse beveiligingsopties voor uw garagedeur. Zo kunt u kiezen voor vingerklem-, veerbreuk- en optilbeveiliging om ongelukken te voorkomen. Daarnaast zijn er ook opties voor inbraakbeveiliging, zoals versterkte sloten en beveiligde geleidingssystemen, om uw garagedeur extra veilig te maken.

Overige opties

Naast bovengenoemde opties zijn er nog meer accessoires beschikbaar voor uw garagedeur. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ingebouwde loopdeur, een loopdeur vaste pui, of een universeel geleidingssysteem. Deze opties kunnen de functionaliteit en het gebruiksgemak van uw garagedeur verder verbeteren.

Met de opties en accessoires van Different Doors kunt u uw garagedeur volledig afstemmen op uw wensen en behoeften. Dit zorgt voor een garagedeur die niet alleen functioneel is, maar ook perfect past bij de stijl van uw woning.

garagedeuren opties en accessoires

Installatie en service van Different Doors

Different Doors biedt professionele installatie van garagedeuren door hun ervaren montageteam. Met hun deskundige kennis en vaardigheden zorgen zij ervoor dat uw garagedeur efficiënt en vakkundig wordt geïnstalleerd. Of het nu gaat om een houten sectionaaldeur of een elektrische garagedeur, het montageteam van Different Doors zorgt ervoor dat de installatie snel en probleemloos verloopt.

U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde installatieprocessen. Het montageteam van Different Doors neemt alle verantwoordelijkheden op zich en zorgt voor een soepele installatie van uw nieuwe garagedeur. Ze werken efficiënt en zorgvuldig, met oog voor detail en vakmanschap.

Different Doors begrijpt dat een snelle installatie belangrijk is, daarom doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat uw garagedeur binnen één dag geïnstalleerd wordt. Op deze manier kunt u snel genieten van uw nieuwe garagedeur en uw woning beschermen.

Niet alleen de installatie, maar ook de service van Different Doors is uitstekend. Ze staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Ze hebben een betrouwbare klantenservice die u helpt bij het kiezen van de juiste garagedeur en u voorziet van alle benodigde informatie.

Bovendien biedt Different Doors 10 jaar volledige fabrieksgarantie op al hun garagedeuren. Dit geeft u gemoedsrust, wetende dat uw garagedeur gedekt is tegen eventuele fabricagefouten. Met Different Doors bent u verzekerd van uitstekende installatie en service, evenals gemoedsrust met betrekking tot de garantie.

Voor professionele installatie, uitstekende service en volledige fabrieksgarantie kiest u Different Doors.

Referenties:

Lees hieronder enkele getuigenissen van tevreden klanten:

“De installatie van onze garagedeur verliep snel en probleemloos. Het montageteam van Different Doors heeft fantastisch werk geleverd en we zijn erg blij met het resultaat!” – Anne, Den Haag

“De service van Different Doors was uitstekend. Ze waren altijd bereikbaar voor vragen en zorgden ervoor dat alles naar wens verliep. Een betrouwbaar bedrijf met geweldige klantenservice!” – Peter, Utrecht

Voordelen van de installatie- en serviceservice van Different Doors
 • Professionele installatie door ervaren montageteam
 • Snelle installatie binnen één dag
 • Uitstekende service en klantensupport
 • 10 jaar volledige fabrieksgarantie

installatie en service

Kwaliteit en certificering van Different Doors garagedeuren

Different Doors streeft altijd naar hoge kwaliteit in hun garagedeuren en voldoet aan strikte normen en certificeringen. Ze hechten veel waarde aan de veiligheid en duurzaamheid van hun producten. Daarom hebben ze ervoor gezorgd dat al hun garagedeuren zijn gekeurd en gecertificeerd door de Stichting Kwaliteit Gevelelementen (SKG).

Dit keurmerk van SKG staat garant voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de garagedeuren van Different Doors. SKG test en beoordeelt de kwaliteit van bouwproducten, waaronder garagedeuren, op verschillende aspecten zoals inbraakwerendheid en duurzaamheid. Hierdoor weet u zeker dat u met Different Doors garagedeuren van hoogwaardige kwaliteit in huis haalt.

Bovendien voldoen de garagedeuren van Different Doors aan de Europese EN 13241-1 norm, wat vereist is voor de CE-markering. Dit betekent dat de garagedeuren voldoen aan alle geldende Europese regelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. De CE-markering toont aan dat Different Doors zich houdt aan de strikte eisen die worden gesteld aan garagedeuren binnen de Europese Unie.

Met de kwaliteitscertificeringen van SKG en de CE-markering bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en veiligheid bij de aanschaf van garagedeuren bij Different Doors.

Als u op zoek bent naar garagedeuren van topkwaliteit, kies dan voor Different Doors. Hun garagedeuren zijn niet alleen stijlvol en op maat gemaakt, maar ook gecertificeerd en gekeurd volgens de strengste normen. Met Different Doors haalt u garagedeuren in huis die niet alleen mooi zijn, maar ook garant staan voor duurzaamheid, veiligheid en betrouwbaarheid.

Conclusie

Samengevat biedt Different Doors hoogwaardige garagedeuren met een stijlvol maatwerkdesign. Dankzij de diverse typen garagedeuren, opties en designs is er voor ieder huis en elke smaak een passende garagedeur te creëren. Different Doors staat garant voor kwaliteit, goede isolatie en veiligheid, een snelle installatie en biedt maar liefst 10 jaar garantie op al hun garagedeuren. Kies voor Different Doors en geniet van de perfecte combinatie van kwaliteit en design in garagedeuren.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *